Aside image

Moyee Coffee 100% Fairchain

Deze geweldige koffie verandert de manier waarop koffiebonen worden verbouwd, gebrand en geleverd radicaal. Wij noemen deze methode FairChain. Deze koffiebonen worden duurzaam geteeld in het bladerdak van het Ethiopische woud op een hoogte van meer dan 1500 meter. In samenwerking met onze boeren in Lima en Jimma, plukken we met de hand alleen de beste bonen om uitstekende Arabica koffie te maken.

100% biologisch, traceerbaar en eerlijk.

Prijs op aanvraag, afhankelijk van de koffiekeuze (12 opties).

View full collection here

Arrow icon

I would like a quote for this product

Sand & Beach toys items

Sand & Beach Bucket speelgoed gemaakt van 100% gerecycled plastic afval. Zsilt strandspeelgoed is gemaakt door rebelse Nederlandse ontwerpers voor kleine avonturiers met een liefde voor de zee. Onze zandbouwers, emmers en badderbootjes zijn gemaakt om te blijven, zo goed als onmogelijk kapot te maken en leuk om door te geven. Zo zorgen we ervoor dat er minder plastic afval in de wereld is. Met elke aankoop steun je Plastic Bank: Een sociale onderneming met hoofdkantoor in Canada die tot doel heeft plastic afval uit onze oceanen op te ruimen en tegelijkertijd waardevolle kansen te bieden aan verarmde gemeenschappen. Plastic Bank biedt inwoners van Haïti, de Filipijnen en Indonesië geld of waardebonnen in ruil voor het afval dat zij verzamelen en dat vervolgens wordt gerecycled tot producten. Het merk staat bekend als Social Plastic®.

Prijzen verschillen per product, producten kunnen bedrukt worden. Contacteer ons team voor een persoonlijke offerte!

View full collection here

Arrow icon

I would like a quote for this product

Aside image
Aside image

Koffie pen

Deze koffiepen is gemaakt van 40% koffiedik, gemengd met 60% ABS! En het grappige is, de pen ruikt zelfs naar koffie! Wereldwijd produceren we elk jaar zo'n 50 miljard kilo koffiedik. Wat overblijft wordt gewoon weggegooid...

De aanbevolen verkoopprijs zonder opdruk is €0,51/stuk.

View full collection here

Arrow icon

I would like a quote for this product

Note Booq

Dit notitieboekje heeft een geweldig verhaal!

De kaft is gemaakt van ge-upcycled textiel, geproduceerd door sociale werkplaatsen. Oud textiel wordt verzameld en getransformeerd tot vilt. Vilt is een niet-geweven materiaal dat wordt gemaakt door de vezels samen te persen met warmte, vocht en druk. Sociale werkplaatsen lasersnijden de vellen en bevestigen ze aan de notitieboekjes. Dit notitieboek is een geweldige plek om al je ideeën in op te slaan!

De aanbevolen verkoopprijs zonder opdruk is €9,20/stuk.

View full collection here

Arrow icon

I would like a quote for this product

Aside image