Aside image

Bambooze - Planet B rietjes

Als we een ander lokaal bedrijf kunnen steunen dan doen we dat graag! Wij bieden de 'Bambooze' rietjes aan die gemaakt zijn door Planet B. Tibbe Verschaffel, oprichter van Planet B, is al een paar jaar bezig als duurzaam ondernemer om een verschil te maken. Met boom hebben we hetzelfde doel: zaken doen met respect voor mens en milieu.

Dus als u geïnteresseerd bent in uw op maat gegraveerde bamboe rietjes, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 100% natuurlijk bamboe. SGS gecertificeerd. CO2-neutraal transport. Prijs van de rietjes is op aanvraag.

View full collection here

Arrow icon

I would like a quote for this product

Potlood met plantzaadjes

Deze gepersonaliseerde potloden zijn een geschenk dat blijft geven. Waarom? Elk potlood heeft een paar zaadjes in zich. Dit betekent dat wanneer uw potlood op is, u het gewoon kunt omdraaien en een boom, kruid, bloem, ... kunt planten. U kunt de zaden kiezen wanneer u het potlood bestelt. Het kan bedrukt of gegraveerd worden met uw bedrijfslogo. Als u wilt kunt u er ook een aangepaste verpakking omheen doen. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn is het moeilijk om een adviesprijs te geven, neem contact op met ons team om de mogelijkheden te bekijken!

View full collection here

Arrow icon

I would like a quote for this product

Aside image
Aside image

Bamboe bekers

Deze herbruikbare bekers zijn gemaakt van Bamboe. Handgemaakt. Elke beker is uniek, geen enkele is hetzelfde omdat ze gemaakt zijn van de echte Bamboe stok. Ze kunnen gebruikt worden voor thee en koffie, maar zijn ook geweldig als snackbowl of zelfs als tandenborstelhouder! Bamboe wordt vaak gebruikt in contact met voedsel en is 100% voedselveilig.

Let op: Bamboe is zeer sterk en hard materiaal, maar moet met de hand gewassen worden. Niet vaatwasbestendig. De aanbevolen verkoopprijs zonder opdruk is €2,35.

View full collection here

Arrow icon

I would like a quote for this product

Greencard

De Greencard is een eco-vriendelijke promotionele giveaway met een groot groeipotentieel! Het is een full-color bedrukte kaart met zaden verpakt in een wateroplosbare folie. Steek de punt van de Greencard in geprepareerde aarde en de zaadjes zullen uitgroeien tot een prachtige bloem of kruid!

De aanbevolen verkoopprijs voor een ontwerp op maat (MOQ 1000 stuks) is ca. €1,5.

View full collection here

Arrow icon

I would like a quote for this product

Aside image
Aside image

Graan poncho

Deze poncho is gemaakt van maïszetmeel: 100% composteerbaar en 100% biologisch afbreekbaar. Zoals de naam het al zegt, zijn biologisch afbreekbare en composteerbare maïszetmeelproducten gemaakt van maïszetmeel. PLA (polyactisch zuur) wordt meestal gemaakt van de suikers in maïszetmeel, cassave of suikerriet. Het is biologisch afbreekbaar, koolstofneutraal en eetbaar. Om van maïs plastic te maken, worden maïskorrels ondergedompeld in zwaveldioxide en heet water, waar de bestanddelen worden afgebroken tot zetmeel, eiwit en vezels.

De aanbevolen verkoopprijs zonder opdruk is €1,71.

View full collection here

Arrow icon

I would like a quote for this product

Plantaardige kauwgom

Veganistische, plantaardige, biologisch afbreekbare, 100% natuurlijke kauwgom in zijn eigen promotieverpakking.

Onze 100% natuurlijke kauwgom zit boordevol smaak, is biologisch afbreekbaar, plantaardig, veganistisch en vrij van suiker, aspartaam, plastic, kunstmatige smaakstoffen en zoetstoffen. De verpakking is CO2-neutraal, gemaakt van gerecycled karton en biologische inkt. De kauwgom vervult ook een sociaal doel, want hij wordt verpakt bij een inclusieve werkplek die werkgelegenheid biedt aan mensen die moeilijk toegang hebben tot de arbeidsmarkt. Deze bijzondere kauwgom is verkrijgbaar vanaf 250 stuks, te gebruiken als duurzame giveaway, voor marketingdoeleinden, of als private-label product.

De adviesverkoopprijs voor 8 kauwgommen, voor 1 stuk, is €5,59. De prijzen gaan omlaag als u meer dan 500 pakjes bestelt.

View full collection here

Arrow icon

I would like a quote for this product

Aside image
Aside image

Vibers Bloempot

Dit is een heel bijzondere bloempot! Is hij van plastic? Is het papier? Is het karton? Nee, het is VibersTM! Een gloednieuw materiaal gemaakt van olifantengras geteeld op Nederlandse bodem. Natuurlijke vezel, biologisch afbreekbaar, supersterk en duurzaam.

VibersTM is gemaakt van olifantsgras - een snelgroeiend gewas dat 4 keer zoveel CO2 opneemt als een bos met bomen. Dankzij moderne technologieën is het uitermate geschikt om producten te maken die beter zijn voor het milieu. Plastic is op zijn retour. Dus maken we in plaats daarvan vervangers voor verschillende vervuilende stoffen - zoals handige producten voor thuis of op de camping. Zonder erbij na te denken gooien we vaak iets direct na gebruik weg, stoppen we onze spullen direct in de vaatwasser of gebruiken we agressieve schoonmaakmiddelen. VibersTM is bewust anders.

De adviesverkoopprijs (voor 1 stuk) zonder opdruk is €3,25.

View full collection here

Arrow icon

I would like a quote for this product